Kundvagn 0

Deep Black Friday: 2019

Lagom till Black Friday och Cyber Monday så borde ni bli hamrade med allehanda kraftigt rabatterade erbjudanden i syfte att få er att handla i tid och otid bara för att det är ett "klipp". Företagen å andra sidan tävlar om att bräcka varandra när det gäller rabatter att de ibland missar sin egen lönsamhet och i förlängningen skjuter sig själva i foten. Eller så gör man allt man kan för att roffa åt sig era hårt fördärvade slantar vare sig ni vill göra er av med de eller inte. Riktigt så ruttna är vi inte.

Vi har sällan rabatter eftersom vi strävar efter att ge er det priset som är mest juste vid varje givit tillfälle. Vi vill heller inte tvinga på er saker som ni kanske behöver, men inte just nu. Eller att ni handlar för vår skull enbart. Vårt mål är att erbjuda rätt produkter, till rätt pris och med så bra service som är möjlig. Ni kommer när ni har lust, och i förlängningen är det den bästa kampanjen vi kan erbjuda. Och den pågår hela tiden.

Nu är ni en del kunder som har varit med förr, så det här är inget nytt för er. För nykomlingarna kanske det här är lite udda. Eller ses som ett pr-trick. Vi gör det för klimatet, eller något annat nobelt. Det är inte riktigt så högtravande, det mejkar bara inte sence att göra det. Och vi har aldrig gjort det sedan starten.

Helt galna är vi förstås inte heller och kommersen lyser alltid med sin närvaro. Så handla på ni under den här helgen (och som ni ser på den fina bilden kan ni alltid delbetala tack vara Klarna).

Det var allt från oss idag-ni är alltid välkomna att handla hos oss, men ni gör det när det passar er och inte för att ni måste. Det var kanske ett lite för djupt nyhetsbrev för en av de hetsigaste helgerna inom e-handel. Men någon ska vara det också. Vi får avsluta här innan de gamla grekerna (Filosofus m.fl) blir gröna av avund.

En trevlig helg (och grattis i förskott på första advent som vi brukar säga). Det är för böveln viktigare än Black Friday. Inget slår årets första glögg.Äldre inlägg