Kundvagn 0

Epicwigs.se | Episkaperuker.se | Inga peruker alls?

Är ni helt från vettet? 

Är en fråga som vi har fått svara på. Eller den har inte varit sådär direkt, och bra mycket trevligare, men andemeningen har varit lite som om vi är bäng i bollen (alternativt inte vid våra sinnes fulla bruk). Och det är inte en orimlig fråga.

För jag menar, vem i orkar egentligen engagera sig i ett namnbyte från episkaperuker.se till epicwigs.se  (ni ska veta att det inte är en dans på rosor, man blir liksom av med sin kredd på google, måste börja om inlänkar, länkar dör, det går inte att hitta till sajten, det tar tid innan den blir indexerad och 7 miljarders, miljarder annat trassel som dyker upp från ingenstans samtidigt som hela verksamheten ska drivas.

Det är liksom inget man utsätter sig för av egen fri vilja. Lite som att springa ett maratonlopp, eller triathlon, eller Iron man, eller annat dumt som folk åtar sig med motiveringen "det är så skönt när det är över". Nu kom jag ju på att folk gör sånt. Och av egen fri vilja, men det är förkastligt och det borde banne mig inte premieras. Och "det är så skönt när det är över" tror jag tillhör ett av världens sämsta argument. Allt som är smärtsamt är skönt när det går över. Det är en dålig approach till livet.

Hustru: "Varför sätter du handen på den där varma plattan, det kommer ju göra ont, du kommer ju att bränna dig?"

Man: "Jo, älskling, det ska jag tala om för dig minsann, det är nämligen så skönt när det är över".

Denna monolog har förhoppningsvis aldrig ägt rum bortsett från när den ska användas mot argumentet ifråga.

 

<img src=”usa” alt=”usa”/>

Eller, jo kanske...

Reporter (aka Fejk News): "Varför röstade ni på Trump, det kommer ju göra ont?"

USA: "Jo, det ska vi tala om för dig minsann, det är nämligen så skönt när det är över".

Japp, nog om det och åter till varför vi är peruklösa perukhandlare. Så här är det, betalväxlarna (det vill säga de som sköter kortinlösen digitalt och som gör att ni kan betala med kort) har börjat förbjuda hår och peruker av olika skäl. Inte alla men vissa. Och inte allt hår, utan visst hår. Och inte alla peruker, utan vissa. Fokus verkar ligga på human hair. Det finns en uppsjö av anledningar till detta (vi vet inte säkert, vi kan enbart spekulera) och som om inte det vore nog har det krupit ner i det finstilta för de hemsideplattformar som vi använder. Och eftersom vi gillar att följa reglerna så stod vi inför ett dilemma, byta plattform och börja koda själva, eller sälja allt runtomkring (som vi faktiskt har börjat bli duktiga på att sälja).

Jaha tänker du, men det där jädra namnet då. Hur ska ni motivera det. Jorå serru, det ska vi nog kunna göra (även om du kanske inte köper det). Men vi är väl etablerade på Facebook, Insta , Pinterest (och på Twitter, men att hävda någon vidare etablering där skulle vara ren och skär lögn), Trustpilot  och Pricerunner.

Det i kombination med att vi äger de flesta domäner vi vill ha som vi ska använda för vår globala expansion (ja, det är precis det som är tanken, go big or go home) gör att vi håller fast vi vårt varumärke. Att hitta ett nytt, där alla domännamn är lediga och finns tillgängliga på alla sociala medier är inte helt enkelt. Så därför låter vi helt enkelt bli.

Happ, tänker du. Kul för er. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag köpa peruker? Misströsta icke säger vi. Vi har börjat med att jaga återförsäljare. Med betoning på jaga. Ni kan läsa om de på bloggen i takt med att de ansluter sig till oss, men ni kan även hitta de på vår återförsäljarsida!

Det kommer naturligt att vi börjar leta i Stockholm, men bor du utanför huvudstaden och tycker att du har en lokal butik som skulle kunna ta in vårt sortiment, hör gärna av dig till oss då så tar vi kontakt med de! Du når oss förstår på info@epicwigs.se

Det var allt för nu. Nästa gång tänkte vi förhoppnings prata lite om alla ersättningsprodukter vi ska ta in. Tills dess. Väl mött!

 Äldre inlägg Nyare inlägg