Kundvagn 0

Peprah Service - Rågsveds Torg 9

Välkommen till Peprah Service, en något sånär aningslös fasad väntar en vid ankomst. På torget står det nämligen en massa väskor utanför och är föga avslöjande för det som komma skall. 

Löshår en masse visar det sig. Från golv till tak (och då menar jag det bokstavligt och inte bildligt). Och våra peruker. Men mer om det sedan och nedan!

<img src=”peprah-service-1” alt=”peprah service 1”/>

Det är minst sagt livat i butiken. Det är konstant något som händer. Räkna med att det står 3 personer i kö, en vill köpa något från Eco Styler, en annan är sugen på en rakpermanent och ställer frågor om en relaxer från Africas Best. Förr eller senare, beroende på vart du tittar hittar du säkert något från FANTASIA. Någon pekar på en antibakteriell tvål från A3 och undrar vad den kostar.

<img src=”peprah-service” alt=”peprah service”/>

Mitt i allt detta kliver det in en annan person och vill överföra pengar till ett land i långbortistan. Ägaren, Thomas som ni ser på bilden nedan, tar emot, fixar med

<img src=”peprah-service-5” alt=”peprah service 5”/>

papper och ser till att pengarna hamnar där de ska. Samtidigt som Rubin ser till att ta betalt för en schampo från As I Am. Det ska tilläggas att (återigen) att det är full rulle och folk överallt. Alla får ett leende och ett vänligt ord. Och det känns för en gångs skull inte vidare påklistrat. De är liksom trevliga.

<img src=”peprah-service-3” alt=”peprah service 3”/>

Och det är väl en av anledningarna till att vi på Epic Wigs (eller Episkaperuker om man nu föredrar det gamla namnet) har valt att ha Peprah service med Thomas i spetsen som en av våra återförsäljare. Det känns tryggt för oss att vidarefordra våra kunder dit. Här hittar ni ett urval av våra peruker, blandat med ett flertal andra märken. Med alla de fördelar det innebär att handla peruk i butik. De syns, det är lättare med färg, man kan titta på kupan. Ja, allt det som inte går att göra på nätet helt enkelt.

<img src=”peprah-service-2” alt=”peprah service 2”/>

Och som lök på laxen har de ett eget sortiment, de har en massa saker som vi kanske inte har som de köper in på egen hand. Och vissa saker har vi definitivt inte. Är du sugen på chili, matbanan, cassava eller annat från det afrikanska köket har man även en liten hörna för det.

<img src=”peprah-service-4” alt=”peprah service 4”/>

Ni hittar Peprah Service på Rågsveds Torg 9, och man har öppet måndag-lördag mellan 10-19.30 och på söndagar 12-18!Nyare inlägg